Jambofresh - Flag Dutch Jambofresh - Flag English Jambofresh - Flag Spanish

JamboFresh BV

Het Bedrijf
 
JamboFresh BV is een jong, dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de import van fruit en de verkoop daarvan naar alle hoeken van Europa. 
Onze focus ligt op het vermarkten van Hass Avocado.
 
Met goede contacten binnen de wereldwijde in- en verkoopkanalen,  kennis van logistiek en product en de nauwe samenwerking met onze belangrijkste producenten profileren we ons als een dynamische, transparante organisatie voor zowel producent als afnemer.
 
Onze kernwaarden zijn:
-Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
-Openheid en Eerlijkheid
-Snelheid, Betrouwbaarheid en Flexibiliteit
-Vernieuwing
-Markt- en Productkennis
-Respect

Jambofresh logo

Heeft u een vraag?

 

Neem dan hier contact met ons op!

Visie
JamboFresh streeft ernaar om zowel de producent als de afnemer van kwaliteitsfruit het maximale aan kennis en service te verlenen binnen een maatschappelijk vriendelijke omgeving om voor alle partijen het optimale resultaat te bereiken.

 

Missie
JamboFresh ontwikkelt en onderhoudt langdurige intensieve relaties met zowel klanten als producenten om met goede communicatie en voortdurende vernieuwingen alle facetten binnen de keten te optimaliseren.

 

Specialisme
Sinds haar oprichting heeft JamboFresh zich ontwikkeld tot specialist in de import, distributie en verkoop van Hass Avocado. De producten komen uit alle avocado exporterende landen maar de nadruk ligt op het vermarkten van Hass Avocado uit Kenia.

Dankzij het uitstekende klimaat en de geografische ligging van Kenia heeft het land 9 maanden per jaar een goede kwaliteit Hass avocado.
Door een zeer nauwe samenwerking met onze partner in Kenia zijn we in staat om op een verantwoorde manier een GlobalGap Grasp gecertificeerd product te leveren.
We zijn er dan ook trots op om producten te kunnen vermarkten die tot de Premium kwaliteit vanuit Kenia gerekend wordt.